Gulášová polévka s hovězím masem, fazolemi a klobásou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Polévka nebo hlavní chod? Gulášovka se dá podávat na oba způsoby. Vyzkoušejte skvělý recept Romana Pauluse, který přidává klobásu a fazole.
Viz recept Romana na gulášová polévka s hovězím masem, fazolemi a klobásou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/gulasova-polevka-s-hovezim-masem-fazolemi-a-klobasou

Nákupní seznam
4 lžíce vepřového sádla Pikok
200 g cibule
400 g hovězího předního masa bez kosti Řezníkova čerstvá porce
kmín celý Mikado
2 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku Mikado
3 lžíce sladké mleté papriky Mikado
1 l hovězího vývaru
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
2 lžíce hladké mouky Castello
100 g uherské klobásy Pikok
50 g velkých bílých fazolí Cornfarm
majoránka Mikado
1 lahůdková cibulka
dřevorubecký chléb na podávání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe