Halloumi na grilu s kuskusovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Využijte poslední grilovací dny na maximum a připravte si skvělou středomořskou pochoutku! Šéfkuchař Marcel Ihnačák ugriloval sýr halloumi a k tomu nachystal skvělý a lehký kuskusový salát. Tento vegetariánský recept funguje skvěle jako samostatné jídlo, ale v menších porcích ho můžete podávat i jako přílohu ke grilovanému masu. A pokud zrovna počasí nepřeje, připravíte grilované halloumi snadno i doma na pánvi. Kuskusový salát pak Marcel Ihnačák dochutil zrníčky granátového jablka, ale přidat můžete vše, co máte rádi, třeba olivy nebo sušená rajčata. Jak si užíváte poslední dny sezóny vy? Napište nám to do komentářů!

Halloumi na grilu s kuskusovým salátemhttps://kuchynelidlu.cz/product/halloumi-na-grilu-s-kuskusovym-salatem
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!

Suroviny:
- 2 sýry halloumi Eridanous
- 200 g kuskusu Campo Largo
- 1 granátové jablko
- 3 řapíky celeru
- 1/2 červené cibule
- 1 zelené jablko
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 citron (šťáva)
- čerstvé bylinky (bazalka, máta, listová petržel)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe