Halloweenská ďáblova vejce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Správná halloweenská párty si zaslouží i parádní a stylové občerstvení. Vyzkoušejte proto připravit ďáblova vejce podle receptu Romana Pauluse. Ten natočil návod na plněná vejce, která nejenom skvěle chutnají, ale také se svým vzhledem výborně hodí na strašidelný večírek. Trik spočívá ve správném popraskání skořápky vařených vajec a potravinářském barvivu. Kromě toho se naučíte také namixovat výbornou náplň ze žloutků, másla a trošky chilli koření. ️ Pokud vám navíc nějaká po plnění zbude, můžete ji využít i jako pomazánku na jednohubky. Nakonec stačí vejce jen ozdobit bylinkami a zeleninou a přivítat první hosty. Máte nějaký svůj tip na strašidelné občerstvení? Pochlubte se!

Suroviny:
· 12 vejce “M”
· potravinářské barvivo
· 1-4 lžíce ocet
· 100 g máslo
· sůl
· pepř
· mleté chilli
· 5 g mletá paprika
· 3 lžíce majonéza
· 40 g čerstvá zelená paprika
· 40 g čerstvá žlutá paprika
· 40 g čerstvá červená paprika -
· na ozdobení pažitka
· 1 snítka petržel


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/halloweenska-dablova-vejce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Pomačkání vajec a vložení do lázně s barvivem
1:02 Příprava náplně
2:09 Vyšlehání do pěny
2:15 Plnění cukrářským sáčkem
2:55 Zdobení
3:40 Servírování