Hamburger s hovězím masem, cuketou, rajčaty a camembertem - M. Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Domácí hamburger je tak trochu jako domácí bramborový salát – každý kuchař má svůj recept, na který nedá dopustit. ‍ Jedním z takových je i ten, který připravil šéfkuchař Marcel Ihnačák. Naučíte se, jak připravit na domácí burger placky z mletého masa i čím je doplnit. Tentokrát si pochutnáte na spoustě (pro burger ne tak tradičních) surovin, mezi kterými je například i cuketa, řapíkatý celer nebo sýr camembert. Jestli si burger dáte jen tak, nebo třeba ještě navíc s čerstvými hranolky, je už jen na vás. Jaký je váš oblíbený burger? Pochlubte se v komentářích!

Suroviny:
· 600 g hovězí mleté maso Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 3 stroužky česnek
· 1 svazek lahůdková cibulka
· čerstvá máta
· čerstvá bazalka
· čerstvá pažitka
· 1 pálivá paprička
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 1 cuketa
· 2 řapíkatý celer
· 4 houska na hamburger
· 4 nakládané okurky cornichons Freshona
· 2 rajčata
· 2 camembert Pilos
· 100 g zakysaná smetana Pilos
· 100 g kečup Kania

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hamburger-s-hovezim-masem-cuketou-rajcaty-a-camembertem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

0:00 Úvod
0:10 Příprava masa
1:38 Opékání hamburgerů na grilu
2:17 Příprava cukety, celeru a opékání
3:25 Příprava žemlí a pečení
3:50 Příprava rajčat, okurek
4:24 Příprava sýru
4:53 Plnění burgeru
5:55 servírování