Hermelínový chlebíček - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Hermelín a jiné plísňové sýry jsou univerzálním produktem, který lze v kuchyni použít k přípravě pochoutek, salátů nebo hlavního chodu – rozložte ho na pizzu, přidejte do rizota nebo rozpusťte ve smetanové omáčce k těstovinám. Plísňové sýry jsou rovněž nedílnou součástí studené kuchyně, často jsou součástí tzv. finger food, které se podávají jako pohoštění během setkání s přáteli nebo rodinou. A nesmí chybět ani v silvestrovském menu. Roman Paulus vám v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu ukáže, jak připravit hermelínový chlebíček a jak jej ozdobit, aby nejen skvěle chutnal, ale i vypadal.
Viz trick Romana na hermelínový chlebíček a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/hermelinovy-chlebicek

Suroviny
Hermelínový salát
150 g hermelínu
1 vejce „M”
60 g salámu gothaj
30 g šalotky
1 malá červená paprika
90 g majonézy
sůl, pepř
Chlebíček
veka chlebíčková
hlávkový salát
hermelín
cherry rajčata
pažitka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe