Houska na hamburgery - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Na vlastnoručně připraveném hamburgeru si pochutnáte úplně nejvíce, to je jasné. Základem dobrého hamburgeru není jen kvalitní mleté hovězí maso, ale rovněž bulka, čerstvě upečená a nadýchaná. Právě recept na domácí hamburgerové housky najdete v následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu. Pokud je stejně jako Roman Paulus posypete sezamem, získáte pečivo, které klidně budete moci nazývat klasikou americké kuchyně. Ve videu se dále dozvíte, jak připravit kvásek, co udělat, aby těsto správně vykynulo a jak housky upéct, aby byly křupavé. Nemusíte vždy připravit jen velkou bulku, a tedy velký „hambáč“, třeba na party se skvěle hodí miniburgery.
Viz trick Romana na houska na hamburgery a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/housky-na-hamburgery

Suroviny
17 g droždí
35 g cukru
250 ml mléka
250 g hladké mouky
250 g polohrubé mouky
14 g soli
65 g másla
2 vejce „M“
sezam na posypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe