Hovězí burger - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kvalitní a správně připravené maso, vhodné přílohy a domácí bulky – tak vypadá domácí burger. Co si pod tím máte představit? V následujícím videu s Romanem Paulusem najdete několik tipů, které zaručí, že výsledek bude opravdu dokonalý. Maso musí mít dostatečné množství tuku (asi 20 %), nepotřebujete mnoho koření – stačí jen sůl a pepř, aby vynikla chuť masa. Když se k tomu přidá kvalitní sýr, slaninu, zeleninu a navíc domácí housku, vytvoříte pokrm, který se stanem hitem všech setkání s přáteli u grilu. Podívejte se na video, kde se dozvíte víc.
Viz trick Romana na Hovězí burger a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/hovezi-burger

Suroviny
800 g mletého hovězího masa (ideálně 20 % loje)
sůl
pepř
12 plátků křupavé slaniny
8 plátků sýra cheddar
4 domácí bulky na burger
chilli majonéza
ledový salát
plátky rajčat
červená cibule
naložená okurka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe