Hovězí burger se sušenou šunkou v louhované bulce - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ke správné grilovačce patří i šťavnaté burgery. Pokud si chcete pochutnat na poněkud netradičních, vyzkoušejte recept šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten na grilu (a v litinové pánvi) pod širým nebem připravil burgery s restovanou červenou cibulí a sušenou šunkou. Zjistíte, jak všechny suroviny správně ogrilovat i jak dlouho by mělo maso nad uhlíky být, aby neztratilo nic ze své šťavnatosti. Na dokončení budete už potřebovat jen čedar, bazalku a jednoduchou chilli majonézu. A samozřejmě nejlépe domácí hamburgerové bulky! Jaký burger je váš nejoblíbenější? Napište nám to do komentářů!

Suroviny:
· 4 hovězí burger s pepřem MCENNEDY
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 8 plátků šunka sušená vzduchem uzená za studena Italiamo
· 1 červená cibule
· 4 louhované bulky
· 1 hrst čerstvá bazalka
· 8 plátků cheddar Mature Valley Spire
· 4 lžíce majonéza premium Kania
· 4 lžíce chilli pasta Italiamo
· 2 hrsti baby špenát

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-burger-se-susenou-sunkou-v-louhovane-bulce

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Grilování masa
0:36 Plátky sušené šunky a cibule na gril
0:46 Grilování
1:07 Grilování bulky
1:22 Bazalka a sýr na burgery
2:02 Chilli majonéza
2:17 Kompletování
3:08 Závěr