Hovězí burger se sýrem s modrou plísní a slaninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pusťte se na své zahradní grilovačce do domácích burgerů – je to hračka! Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na hamburgery z mletého hovězího masa (můžete použít i telecí) s křupavou slaninou a modrým sýrem. Ve video receptu uvidíte, jak správně připravit maso i jak zvládnout opražit slaninu přímo na grilu. K dokončení burgeru pak bude stačit už jen omáčka, mladý špenát a restovaná cibulka. Samozřejmostí jsou i brambory – jak jinak než na grilu. S čím máte burgery nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-burger-se-syrem-s-modrou-plisni-a-slaninou

Suroviny:
- 4 brambory
- 1 velká cibule
- 8 plátků delikatesní slaniny Dulano
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 800 g mletého hovězího masa Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 200 g sýra s modrou plísní Rival
- omáčka na hamburger Grill&Fun
- 1 hrst mladého špenátu
- 4 špaldové bulky na hamburgery

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe