Hovězí carpaccio - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si doma jeden z nejklasičtějších italských předkrmů – hovězí carpaccio. Nejedná se o nic jednoduššího než o velmi tenké plátky čerstvě marinovaného hovězího masa. K tomu všemu prozradí šéfkuchař Roman Paulus i to, jak připravit jednoduché chlebové krutony. Kromě hovězího budete potřebovat ještě rukolu, balsamico, parmezán nebo pecorino a pokud chcete, tak i tenké plátky čerstvých žampionů. Jaké pochoutky ze syrového masa máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-carpaccio-1

Suroviny:
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 rozmarýnová bageta
- hrst listové petržele
- 400 g rukoly
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- krémový balzamikový ocet s jahodovou příchutí Italiamo
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 400 g hovězího carpaccia na plátky Řezníkova čerstvá porce
- 100 g hoblinek parmazánu Parmigiano Reggiano Italiamo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe