Hovězí hrudí s kuskusovým salátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí hrudí patří mezi nejlepší masa. Zkuste tuto specialitu tentokrát připravit poněkud netradičně podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Ten upekl hovězí hrudí s omáčkou z loupaných rajčat a červené cibule. K tomu podává salát z kuskusu s granátovým jablkem a mátou. Kromě toho, jak připravit skvělou marinádu na hovězí z medu, papriky a skořice, se naučíte i to, jak kuskus před vařením správně orestovat, abyste si na něm skvěle pochutnali. Jak máte nejraději hovězí u sebe doma?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-hrudi-s-kuskusovym-salatem

Suroviny:
Pečené maso:
- 1 kg hrudí z mladého býka
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 2 lžíce medu
- 2 lžičky mleté pálivé papriky Kania
- 1 lžička mleté skořice Kania
- 3 stroužky česneku
- 1 červená cibule
- 400 g krájených loupaných rajčat z konzervy Freshona
- 3 bobkové listy Kania
Kuskusový salát:
- 300 g kuskusu Campo Largo
- 1 granátové jablko
- čerstvá máta


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe