Hovězí kližka na česneku se šťouchaným bramborem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí kližka se výborně hodí na přípravu tradičního guláše, ale stejně dobře zapadne i do desítek dalších receptů. Jedním z takových je dušená hovězí kližka na česneku podle návodu od šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten vám ukáže, jak maso před dušením správně opéct na sádle s trochou mouky, aby se zatáhlo a neztratilo nic ze své šťavnatosti. Jako příloha se pak hodí netradiční šťouchaná mrkev s brambory a trochou zázvoru a lahůdkové cibulky. S čím si tuhle dobrotu dáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-klizka-na-cesneku-se-stouchanym-bramborem

Suroviny:
- 1,5 kg hovězí kližky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 g hladké mouky Belbake
- 50 g vepřového sádla Pikok
- 300 g cibule
- 50 g másla Pilos
- 30 g zázvoru
- 400 g mrkve
- 200 ml vody
- 10 stroužků česneku
- 3 lžíce hořčice Náš kraj
- 3 bobkové listy Kania
- 1 l hovězího vývaru
- 2 vetší brambory
- 50-100 ml čerstvé smetany (33 % tuku) Pilos
- 40 g lahůdkové cibulky
- 2 lžíce sekané listové petržele

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe