Hovězí kližka na divoko - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy vařili guláš? Tahle oblíbená pochoutka vycházející z maďarského perkeltu má v Česku mnoho fanoušků. Jedním z nich je i šéfkuchař Roman Paulus, který tentokrát připravil recept na hovězí kližku na divoko – ve stylu klasického českého guláše. Naučíte se připravovat základ ze špeku, cibule, kapie a česneku, ale i to, jak výsledný guláš dochutit a efektně servírovat. Na závěr nezapomeňte přidat pálivou papriku nebo chilli podle vlastní chuti a pozvěte všechny ke stolu! Jak máte guláš nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-klizka-na-divoko

Suroviny:
- 100 g sedláckého uzeného špeku Pikok pure
- 2 lžíce vepřového sádla Pikok
- 800 g cibule
- 2 červené kapie
- 4 stroužky česneku
- 3 bobkové listy Kania
- 800 g hovězí kližky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g sekaných rajčat
- 2 lžíce sladké papriky Kania
- 2 lžíce uzené papriky
- asi 1 l silného hovězího vývaru
- keramický mlýnek s chilli Kania
- karlovarské knedlíky
- česnekové chipsy
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe