Hovězí kližka se zázvorem a pálivými papričkami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak zpracovat kližku? Zapomeňte na guláš a poduste ji se zázvorem a chilli. Recept na jednoduchý oběd představí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Prozradí jak dlouho kližku dusit, čím netradičně ochutit hovězí i k čemu jsou česnekové chipsy podávané s jídlem. Připravte hovězí maso, čerstvý zázvor, pálivé papričky a třtinový cukr a uvařte podle našeho receptu osvědčenou omáčku z dušeného masa.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-klizka-se-zazvorem-a-palivymi-paprickami

Suroviny:
- 800 g hovězí kližky na kostky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 4 lžíce bio kokosového oleje Vita D'or
- 100 g zázvoru
- 4 stroužky česneku
4 pálivé papričky
- 1 červená cibule
- 2 lžíce přírodního třtinového cukru Belbake
- 1 lžíci mleté skořice Kania
- 4 lžíce sójové omáčky
- asi 1 l silného hovězího vývaru
- 1 mrkev
- ½ okurka
- 2 lžíce octa
- 2 lžíce cukru krupice Castello
- 100 ml vody
- 2 lžíce nasekaného čerstvého koriandru
- 400 g jasmínové rýže Golden sun
- česnekové chipsy
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe