Hovězí maso s koriandrem a avokádem na pikantní způsob - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí maso hravě využijete v mnoha klasických a oblíbených receptech. Čas od času ale stojí za zkoušku pustit se do něčeho neokoukaného – například do mletého hovězího s rýži, avokádem a koriandrem podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Tento jednoduchý recept má své základy v klasické rajčatové omáčce s mletým hovězím masem, ale dodává jí exotický nádech pečlivě vybranými surovinami, ke kterým kromě avokáda a koriandru patří třeba ještě limetková šťáva. Pokud budete chtít mít výsledný oběd nebo večeři o trochu pikantnější, přidejte stejně jako Marcel Ihnačák dvě najemno nakrájené pálivé papričky. ️ Jak máte hovězí rádi vy?

Suroviny:
· olivový olej Primadonna
· 1 cibule
· 4 řapíky celeru
· 4 stroužky česneku
· 2 pálivé papričky
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 kg mletého hovězího masa
· 250 g dlouhozrnné rýže Golden Sun
· 1 lžíce mleté papriky Kania
· 2 lžíce rajčatového protlaku Kania
· 2 avokáda
· 2 limetky
· čerstvý koriandr

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-maso-s-koriandrem-a-avokadem-na-pikantni-zpusob

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe