Hovězí medailonky s kukuřicí a cuketou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ať už čekáte rodinnou návštěvu, nebo jen chcete udělat radost svému partnerovi nebo partnerce dobrým jídlem, je tohle recept pro vás! Roman Paulus připravil návod na šťavnaté hovězí medailonky ze svíčkové netradičně spojené s kukuřičným pyré a restovanou cuketou. Protože se jedná o opravdu kvalitní maso, dozvíte se přesně, jak s ním zacházet, aby chutnalo co nejlépe. Také se naučíte připravovat smetanovou kukuřičnou kaši, omáčku z výpeku a nakonec i dresink na marinování zrníček kukuřice a cukety. Na výrobu dresinku zvolil Roman Paulus hlavně dijonskou hořčici, která výborně vyváží sladkou chuť kukuřice. Jak máte svíčkovou nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-medailonky-s-kukurici-a-cuketou

Suroviny:
- 600 g medailonků hovězí svíčkové Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- řepkový olej Vita D'or
- snítka čerstvého tymiánu
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 šalotky
- špetka sekaného čerstvého tymiánu
- 300 g sterilované kukuřice Freshona
- 200 g lehkého drůbežího vývaru
- 50 ml čerstvé smetany (33 % tuku) Pilos
- 1 lžíce francouzské dijónské hořčice Kania
- 1 citron (šťáva)
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- ½ cukety
- listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe