Hovězí na pivu - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pomalu dušené a pivem podlité hovězí je skutečná lahůdka, za kterou vám vaši strávníci utrhnout ruce. Připravte si recept Romana Pauluse na hovězí na pivu.
Viz recept Romana na hovězí na pivu a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-na-pivu

Nákupní seznam
800 g hovězího předního bez kosti Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
hladká mouka Castello na pomoučení masa
řepkový olej Promienna
250 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
500 ml piva Granát Argus
150 g cibule
4 stroužky česneku
4 bobkové listy Mikado
1 lžička cukru krystal Castello
2 lžíce rajčatového protlaku Mikado
1 lžíce ostré mleté papriky Mikado
500 ml hovězího vývaru
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe