Hovězí nudličky s paprikami a basmati rýží - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na tento skvělý recept vám budou stačit jen dva velké hrnce. Šéfkuchař Marcel Ihnačák ukáže, jak připravit vynikající hovězí nudličky s lehce exotickou a pikantní omáčkou, jejíž základem jsou papriky (i ty pálivé), česnek, lahůdková cibulka a zázvor. Kromě toho, že zjistíte, jak správně dusit hovězí maso, dostanete i pár tipů, jak dobře orestovat a uvařit basmati rýži, která se hodí jako skvělá příloha. Pokud ale chcete, pochutnáte si určitě i třeba na grilovaných bramborách. Jak máte hovězí nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-nudlicky-s-paprikami-a-basmati-ryzi

Suroviny:
- 400 g hovězích nudliček ze kýty Řezníkova čerstvá porce
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 petržel
- 2 mrkve
- 3 stroužky česneku
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 2 pálivé papričky
- 1 lžíce nasekaného čerstvého zázvoru
- 3 papriky mix
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 lžička mleté sladké papriky Kania
- vroucí voda nebo vývar
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 hrst čerstvého koriandru
- 300 g basmati rýže Golden Sun

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe