Hovězí plátky s křenovou omáčkou a domácím knedlíkem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi chuť masa v kombinaci se silným křenem? V takovém případě je tohle přesně recept pro vás. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil přehledný video návod na hovězí plátky z falešné svíčkové v křenové omáčce a hlavně kyprým domácím knedlíkem. Zjistíte, jak si připravit maso před samotnou tepelnou úpravou, aby chutnalo co nejlépe, jak se krok po kroku připravuje křenová omáčka i jak udělat výborný domácí houskový knedlík, který vám budou všichni závidět! Už máte chuť?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-platky-s-krenovou-omackou-a-domacim-knedlikem

Suroviny:

Hovězí plátky:
- 700 g hovězí falešné svíčkové z plece
- 6 stroužků česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 menší mrkve
- 100 g celeru
- 1 cibule
- nové koření Kania
- 4 bobkové listy Kania
- 150 ml bílého suchého vína Soave

Domácí knedlík:
- 150 ml teplé vody
- 20 g čerstvého droždí
- 1 lžička krupicového cukru Belbake
- 500 g hladké mouky Castello
- špetka soli Castello
- 1 vejce

Křenová omáčka:
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 šalotky
- 2 bobkové listy Kania
- nové koření Kania
- 1 stroužek česneku
- 1 a půl lžíce hladké mouky Castello
- 300 ml plnotučného mléka Pilos
- 185 g sterilizovaného strouhaného křenu Kania
- 250 ml smetany na šlehání Pilos (33 % tuku)
- ½ citronu (šťáva)
- čerstvá petrželová nať


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe