Hovězí plec po hambursku s hrnečkovým knedlíkem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hledáte inspiraci na nedělní rodinný oběd? Tradiční recept na hamburskou omáčku s falešnou svíčkovou a domácím hrnečkovým knedlíkem vám ukáže šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak snadno prošpikovat maso, jak na smetanovou omáčku z kořenové zeleniny i na kolik stupňů péct hovězí plec. Připravte si s námi oběd jako od babičky, který vykouzlí úsměv každému strávníkovi.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-plec-po-hambursku-s-hrneckovym-knedlikem

Suroviny:
- 1 kg hovězí falešné svíčkové (hovězí kulatá plec) Řezníkova čerstvá porce
- řepkový olej Vita D'or
- 100 g anglické slaniny v celku Pikok  
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- 125 g petržele
- 130 g mrkve
- 65 g celeru
- 100 g cibule
- 1 lžička cukru Castello
- 6 bobkových listů Kania
- 15 kuliček nového koření Kania
- 20 kuliček černého pepře Kania
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 750 ml hovězího vývaru
- 200 ml čerstvé smetany ke šlehání Pikok (33 % tuku)
- 2 lžíce hladké mouky Castello
- ½ citronu (šťáva)
- 50 g másla Pilos
- 70 g kyselých okurek Cornichons Freshona
- hrnečkové knedlíky
- čerstvá listová petržel na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe