HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU od šéfa! ️ (Boeuf bourguignon)

Hovězí po Burgundsku je tradiční Francouzský pokrm kde převažuje hovězí maso a červené víno. Příprava Bœuf bourguignon není tak náročná, jak by se mohlo zdát. Stačí dodržet základní postupy a můžete začít slavit zaručený úspěch! Vyzkoušejte tento báječný recept z hovězího masa, vyzkoušejte hovězí po Burgundsku na červeném víně! Recept pro Vás připravil šéfkuchař Petr Eliáš z restaurace u Námořníka (Hukvaldy) Pokud máte cestu kolem, můžete hovězí po Burgundsku ochutnat! Je na jídelním lístku ️ Přejeme krásný den! Brepta a Petr.

Seznam použitých ingrediencí

Mrkev 200 g
Cibule 150 g
Hovězí krk 1000 g
Tymián, rozmarýn
Bobkový list, pepř, sůl
Nové koření, majoránka
Červené víno 0,4 L
Slanina 100 g
Olivový olej, máslo
Hovězí vývar
Cukr
Žampiony 200 g
Nakládané cibulky 200 g

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!

►►► Trička a mikiny ZDE: https://www.gomerch.sk/sk/receptybezbrepty/

►►► Když v e-shopu prémiových nožů v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu: https://www.premiove-noze.cz/

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

#Receptybezbrepty​ #Brepta

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbr...​
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezb...​
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbr...​
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty​
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!