Hovězí ragú s chorizem a olivami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chorizo je typická španělská klobása, která je nedílnou součástí španělských tapas. Roman Paulus jej použil při přípravě hovězího ragú, které doplnil lilkem a olivami. Výsledek ochutnejte sami.
Viz recept Romana na hovězí ragú s chorizem a olivami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-ragu-s-chorizem-a-olivami

Nákupní seznam
800 g hovězího předního masa bez kosti Čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
rostlinný olej Promienna
100 g cibule
4 stroužky česneku
100 g choriza Sol&Mar
2 lžíce sladké mleté papriky Mikado
400 g loupaných krájených rajčat Freshona
500 ml hovězího vývaru
400 g brambor
extra panenský olivový olej Primadonna
1 lilek
100 g cherry rajčat
50 g černých oliv bez pecek Baresa
50 g zelených oliv bez pecek Baresa
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe