Hovězí stroganov - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí stroganov (známý také jako stroganoff) je výbornou variací na oblíbený guláš, která je původem z ruské kuchyně. Dnes se ale těší velké oblibě i u nás. Díky video receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka si ji můžete připravit i vy, je to snadné! Naučíte se vše od přípravy základu přes správné zpracování hovězí kýty až po samotné dochucení smetanové omáčky. Podávat můžete stejně jako Marcel Ihnačák s rýží nebo klidně s dobrým (nejlépe domácím) houskovým knedlíkem. Nezapomeňte nám pak napsat, jak jste si pochutnali!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/cizrnova-polevka-s-krutim-masem

Suroviny:
- olivový olej Primadonna
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 400 g hovězích nudliček z kýty
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce plnotučné hořčice Kania
- 100 g hnědých žampionů
- 100 ml bílého suchého vína
- asi 0,5 l vody nebo hovězího vývaru
- 200 g jasmínové rýže Golden Sun
- 200 g zakysané smetany Pilos
- 1 lžíce hladké mouky Belbake
- 1 hrst čerstvé listové petržele
- 2 lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe