Hovězí svíčková tagliata - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí tagliata ze svíčkové je jedním z nejlepších jídel italské kuchyně a díky návodu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka si ji snadno připravíte i sami doma. Kromě kvalitního masa budete potřebovat už jen několik desítek minut času a pár dalších surovin, které nepřebijí chuť hovězího, ale naopak ji příjemně doplní. Šéfkuchař vám ukáže, jak správně svíčkovou očistit i zatáhnout v pánvi ještě před tím, než ji necháte dojít v rozpálené troubě. K dokončení skvělého oběda nebo večeře už zbude jen pár dalších surovin, mezi kterými kralují rajčata, rukola nebo třeba parmazán. Jaké recepty ze svíčkové máte nejraději vy?


Suroviny:
· 800 g hovězí svíčková Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 200 g cherry rajčata
· 2 stroužky česnek
· 1 hrst čerstvá listová petržel
· 50 g máslo Pilos
· 1 hrst rukola
· 1 × citron (šťáva)
· 1 hrst hobliny parmazán Lovilio


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-svickova-tagliata

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Očištění masa a příprava
0:45 Příprava základních ingrediencí
1:25 Příprava masa na pánvi
1:47 Rukola
2:05 Vyndání masa z trouby a odpočinutí
2:14 Salát
2:38 Krájení masa a servírování