Hovězí tagliata - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Už jste někdy slyšeli název „hovězí tagliata“? A víte, co to je? Pokud vás tento kousek italské kuchyně zatím míjel, poznejte ho společně se šéfkuchařem Romanem Paulusem. Ten vám ukáže, že tagliata je vlastně jen další krok od italského carpaccia. Připravuje se z hovězí svíčkové, která stráví několik minut na grilu. Naučíte se, jak správně svíčkové steaky připravit, grilovat, ale i krájet, aby se na talíři vyjímaly. Nakonec bude stačit přidat jen jednoduchý salát s rukolou, sušenými rajčaty a parmezánem. Vyzkoušíte, nebo zůstanete u carpaccia?

Suroviny:
· 4 irské steaky z hovězí svíčkové
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· olivový olej Primadonna
· 125 g rukoly
· 4 větvičky rozmarýnu
· 1 citron (šťáva)
· 100 g sušených rajčat Italiamo
· 60 g kaparů Italiamo
· 100 g chlebových krutonků
· 100 g parmazánu Pramiggiano Reggiano Italiamo
· 2 lžíce krémového balsamica Italiamo


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/hovezi-tagliata

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe