Hovězí tatarák s hořčicovou majonézou a domácími hranolky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tatarák buď milujete nebo ho prostě nemusíte. Receptem Romana Pauluse však chceme oslovit oba dva tábory, vyzkoušíte ho?
Viz recept Romana na Hovězí tatarák s hořčicovou majonézou a domácími hranolky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-tatarak-s-horcicovou-majonezou-a-domacimi-hranolky

Nákupní seznam
Tatarák
600 g irského steaku ze svíčkové Inisvale
4 lžíce nakrájené červené cibule
2 lžíce nasekaných kořeněných okurčiček cornichons Freshona
½ lžičky sekané pálivé papričky
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžička francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
1 lžička francouzské hrubozrnné hořčice Duc de Coeur
2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
lahůdková cibulka na ozdobu
Hořčicová majonéza
4 žloutky
1 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Duc de Coeur
1 lžíce francouzské dijonské hořčice Duc de Coeur
1 citron (šťáva)
500 ml řepkového oleje Promienna
Domácí hranolky
1 kg brambor (nejlépe moučných)
řepkový olej Promienna na smažení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe