Hovězí vývar s morkovými knedlíčky - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Jak udělat výborný hovězí vývar v papiňáku? Snadno a hlavně rychle! ⏱ Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na hovězí vývar z morkových kostí a kořenové zeleniny, který je díky vaření v tlakovém hrnci hotový za necelé dvě hodiny. Za tu dobu stihnete z jinak přebytečného morku nachystat úžasné morkové knedlíčky. Zjistíte, jak je správně tvarovat, aby se nelepily k sobě, i jak je zavářet, aby ve vývaru (buď v tomto hovězím, nebo třeba v drůbežím) chutnaly naprosto báječně. Už jste je někdy vyzkoušeli? Podělte se s námi o tom v komentářích!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-vyvar-s-morkovymi-knedlicky

Suroviny:
Hovězí vývar:
- 1,5 l vody
- 2 balení (asi 1 kg) polévkové směsi s morkovou kostí Řezníkova čerstvá porce
- 50 g petržele
- 100 g mrkve
- 100 g celeru
- 10 kuliček černého pepře
- 10 kuliček nového koření Kania
- 3 bobkové listy Kania
- 2 omyté cibule
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania

Morkové knedlíčky:
- 25 g másla Pilos
- 2 vejce „M“
- 40 g hladké mouky Belbake
- čerstvá listová petržel
- čerstvá pažitka
- asi 150 g máslového toastového chleba Rivercote
- keramický mlýnek s pepřem Kania


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe