Hovězí závitky se slaninou a sušenými rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šťavnaté maso plněné pestem ze sušených rajčat, lahodná slanina a tradiční slovenská tarhoňa. Jak uvařit hovězí závitky na víně předvede šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak naplnit hovězí roládky, z čeho udělat rajčatové pesto k jejich naplnění i jak udělat omáčku na víně k hovězímu masu. Dopřejte své rodině klasický recept, ovšem tentokrát ve vylepšeném podání předního slovenského šéfkuchaře.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/hovezi-zavitky-se-slaninou-a-susenymi-rajcaty

Suroviny:
1 kg hovězího podplečí nebo plátků z kýty v celku
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
sušená majoránka Kania
200 g anglické slaniny Pikok (tenké plátky)
140 g sušených rajčat v oleji Baresa
5 stroužků česneku
4 lžíce vepřového sádla Pikok
100 ml červeného suchého vína
2 lžíce hladké mouky Castello

Příloha
500 g tarhoni
bio extra panenský olivový olej Primadonna
2 lžíce másla Pilos
1 svazek lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe