Husí prsa s hroznovým vínem a bramborovou terinkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Husa nesmí na svatomartinské tabuli chybět. Vyzkoušejte recept Romana Pauluse na pečená husí prsa s bramborovou terinkou doplněná salátem z hroznového vína.
Viz recept Romana na husí prsa s hroznovým vínem a bramborovou terinkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/husi-prsa-s-hroznovym-vinem-a-bramborovou-terinkou.

Nákupní seznam
2 husí prsa Čerstvá porce
200 g krájené pečené slaniny Pikok
300 g vařených brambor
100 g vařené zeleniny (mrkev, celer, petržel)
150 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
4 vejce “M“
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 červená cibule
200 g vařené kapusty
200 g bílého a červeného hroznového vína
rostlinný olej Promienna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe