Husí prsa z pánve s červenou řepou, balsamicem a bramborovou kaší - M. Ihnačák - RECEPTY K. LIDLU
Husa patří tradičně k těm svátečnějším jídlům, a tak je potřeba si na ní dát pořádně záležet. Stejně jako to udělal šéfkuchař Marcel Ihnačák ve svém receptu na husí prsíčka. Aby byla prsa krásně šťavnatá, opékají se v pánvi i s kůží, kterou stačí jednoduše nařezat, aby se vám v pánvi nezačala zbytečně kroutit. Zatímco se bude husa restovat, stihnete připravit výbornou přílohu – červenou řepu s na první pohled netradičními surovinami, jako jsou skořice, med nebo balsamico. Celý recept skvěle dokončí už jenom čerstvě připravená bramborová kaše. Jak si husu dáváte nejraději vy? Dejte nám vědět do komentářů!
Suroviny:
· 1 kg brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 100 g máslo Pilos
· 3 červená cibule
· extra panenský olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 500 g červená řepa
· 2 lžíce med
· ½ lžička mletá skořice Kania
· 100 ml balsamico Italiamo
· 700 g husí prsa
· čerstvý rozmarýn
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/husi-prsa-z-panve-s-cervenou-repou-balsamicem-a-bramborovou-kasi
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0: 20 Příprava bramborového pyré
0:50 Příprava červené řepy
1:50 Příprava husích prs
3:08 Dokončení řepy
4:05 Dopečení masa v troubě
4:25 Dochucení řepy
4:39 Dokončení masa
5:18 Příprava bramborového pyré
5:50 Servírování a závěr
Suroviny:
· 1 kg brambory
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 100 g máslo Pilos
· 3 červená cibule
· extra panenský olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 500 g červená řepa
· 2 lžíce med
· ½ lžička mletá skořice Kania
· 100 ml balsamico Italiamo
· 700 g husí prsa
· čerstvý rozmarýn
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/husi-prsa-z-panve-s-cervenou-repou-balsamicem-a-bramborovou-kasi
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0: 20 Příprava bramborového pyré
0:50 Příprava červené řepy
1:50 Příprava husích prs
3:08 Dokončení řepy
4:05 Dopečení masa v troubě
4:25 Dochucení řepy
4:39 Dokončení masa
5:18 Příprava bramborového pyré
5:50 Servírování a závěr