JAHODOVÉ KNEDLÍKY! - Recept | Když Vaří Babička

Podrobný recept na :
Budeme potřebovat:
15 g droždí
1 lžíci moučkového cukru
125-150 ml mléka
300 g hrubé mouky
1 lžíci oleje
1 vejce
500g jahod

Postup:
Na kvásek smícháme droždí, lžíci cukru, lžíci mouky a několik lžic vlažného mléka. Z mouky, oleje, vzešlého kvásku, vejce a mléka zaděláme vláčné těsto, které necháme min. Půl hodiny kynout. Vypracované knedlíky necháme ještě chvíli kynout. Zaváříme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Po vyndání každý ihned propíchneme, nebo roztrhneme. Uvedené množství stačí cca na 12 knedlíků.

Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka

Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb

Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK

obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com

© Když Vaří Babička, Hendys 2018