Jahody plněné pařížskou šlehačkou - Roman Paulus - Lidl Cukrárna
Máte rádi překvapení? Šéfkuchař Roman Paulus si pro vás připravil jedno jahodové – jahody plněné pařížskou šlehačkou, které se snadno připravují, výborně vypadají a ještě o něco lépe chutnají. Kromě jahod a zmiňované šlehačky budete potřebovat ještě horkou čokoládu, ve které jahody namočíte, a oblíbené lesní plody, které poslouží jako efektní ozdoba. Vyzkoušejte tuto dobrotu a dejte nám do komentářů vědět, jak vám chutnalo!
Suroviny:
· 600 g čerstvé jahody
· 200 g čokoláda na vaření (52 %)
· 300 g pařížská šlehačka
· 1 snítka čerstvá máta
· 40 g čerstvé borůvky
· 40 g mandle
· 60 g čerstvé maliny
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jahody-plnene-parizskou-slehackou
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Oříznutí jahody
0:36 Vydloubnutí jahody
0:55 Potáhnutí čokoládou
1:10 Poskládání na pečící papír
1:22 Plnění pařížskou šlehačkou
1:47 Dozdobení
2:15 Zatuhnutí a servírování
Suroviny:
· 600 g čerstvé jahody
· 200 g čokoláda na vaření (52 %)
· 300 g pařížská šlehačka
· 1 snítka čerstvá máta
· 40 g čerstvé borůvky
· 40 g mandle
· 60 g čerstvé maliny
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jahody-plnene-parizskou-slehackou
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Oříznutí jahody
0:36 Vydloubnutí jahody
0:55 Potáhnutí čokoládou
1:10 Poskládání na pečící papír
1:22 Plnění pařížskou šlehačkou
1:47 Dozdobení
2:15 Zatuhnutí a servírování