Jak namíchat domácí dýňové koření pumpkin spice - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pokud rádi vaříte s dýní, ať už se jedná o dýňové polévky, dezerty, chléb anebo třeba jen pumpkin spice latte, bude se vám hodit trik šéfkuchaře Romana Pauluse na dýňové koření. ‍ To samotné neobsahuje žádnou dýni, ale namísto toho spoustu koření, které se k ní náramně hodí – nové koření, hřebíček či třeba sušený zázvor nebo skořici. Zjistíte také, proč byste měli na drcení koření používat hmoždíř anebo čeho dosáhnete, když koření před samotným drcením ještě krátce nasucho orestujete v pánvi. A jaká kořenící směs patří mezi vaše nejoblíbenější?

Suroviny:
· 1 lžička mleté nové koření
· 1 lžička mletý hřebíček
· 1,5 lžíce mletá skořice
· 1 lžička mletý zázvor
· 1 lžička mletý muškátový oříšek

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-namichat-domaci-dynove-koreni-pumpkin-spice

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Drcení koření v hmoždíři
1:33 Uchování koření ve sklenici
2:08 Závěr