Jak naporcovat kuře a vykostit stehno - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kuře si můžete koupit už rovnou naporcované, ale když si ho pořídíte vcelku, dovedete z něj připravit hromadu skvělých receptů. ️ Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod pro ty, kteří si nejsou zcela jisti, jak takové kuře (nebo slepici) naporcovat. Dozvíte se, jak postupně odřezat stehna, prsa i křidélka, abyste měli minimální ztráty na mase, i co z takových kousků kuřecího masa připravit. Dozvíte se i jaká porce z kuřete se nejvíc hodí na konfitování a co je to kuřecí supreme. Dejte nám do komentářů vědět, jaký trik máme natočit příště!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-naporcovat-kure-a-vykostit-stehno

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Odříznutí stehna
0:40 Odříznutí křidélek
0:49 Řízky z prsou
2:00 Kuřecí supreme
2:07 Prso s kůží na gril
2:28 Vykostění stehna
2:59 Stehno na řízky
3:20 Stehno na pečení