Jak připravit nejlepší VEPŘOVÝ ŘÍZEK?

Řízek je v naší kuchyní obrovský pojem a připravuje se z různých druhů mas. Dnes si připravíme klasiku! Připravit vepřový řízek z krkovice na sádle je jednoduchá záležitost a když použijete jednu osvědčenou fintu našich babiček, řízek se vám odmění lahodnou chutí! K řízku se výborně hodí okurkový salát a vařené brambory. Řízek je skvělý i za studena s chlebem a hořčicí. Tak měkký řízek jste ještě nejedli. Určitě tento klasický recept vyzkoušejte! Přeji Vám dobrou chuť! Brepta.

Seznam ingrediencí:

Vepřová krkovice
Pepř a sůl
Mouka
Vajíčka
Strouhanka
Sádlo
Máslo

►►► Vařte podle koření! ZDE: https://bit.ly/3Hr6Zv0

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost třeba sadou nožů s brouskem a nůžkami na drůbež! Stačí do košíku zadat heslo RBB a máte dvacet procent slevu!

►►► https://www.receptybezbrepty.cz

#Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► WWW: https://www.receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!