JAK SI UDĚLAT DOMÁCÍ CHEESEBURGER? - Hokus Pokus | Když Vaří Babička
Podrobný recept na cheeseburger po domácku:
Na cheeseburger budeme potřebovat:
500 g mletého hovězího masa
1 lžičku soli
pepř (dle chuti)
olej na smažení
hamburgerové housky (bulky)
4 plátky sýru Čedar
kečup
hořčice
cibule
Postup:
Maso důkladně promícháme se solí a pepřem, vytvarujeme placičky, které smažíme na oleji 7 minut (po 3 minutách z každé strany a po druhém obrácení ještě minutu). Mezitím si nasucho opečeme půlky housek. Obě půlky potřeme kečupem, na spodní položíme maso a na ně plátek sýra. Na druhou půlku přidáme ještě trochu hořčice, cibuli a přiklopíme.
Na burger budeme potřebovat:
500 g míchaného mletého masa (hovězí a vepřové)
1 lžičku soli
pepř (dle chuti)
kousek másla
1/2 cibule
olej na smažení
hamburgerové housky (bulky)
ledový salát
majonézu nebo tatarskou omáčku
další dle chuti (cibule, rajče, okurka, kečup,..)
Postup:
Maso umícháme se solí, pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí osmahnutou na másle. Vytvarujeme placičky, které smažíme na oleji dozlatova. Housky opečeme nasucho na pánvi. Na obě poloviny housky dáme list hlávkového salátu , majonézu nebo tatarskou omáčku a doprostřed plátek masa.
Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka
Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb
Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK
obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com
© Když Vaří Babička, Hendys 2017
Na cheeseburger budeme potřebovat:
500 g mletého hovězího masa
1 lžičku soli
pepř (dle chuti)
olej na smažení
hamburgerové housky (bulky)
4 plátky sýru Čedar
kečup
hořčice
cibule
Postup:
Maso důkladně promícháme se solí a pepřem, vytvarujeme placičky, které smažíme na oleji 7 minut (po 3 minutách z každé strany a po druhém obrácení ještě minutu). Mezitím si nasucho opečeme půlky housek. Obě půlky potřeme kečupem, na spodní položíme maso a na ně plátek sýra. Na druhou půlku přidáme ještě trochu hořčice, cibuli a přiklopíme.
Na burger budeme potřebovat:
500 g míchaného mletého masa (hovězí a vepřové)
1 lžičku soli
pepř (dle chuti)
kousek másla
1/2 cibule
olej na smažení
hamburgerové housky (bulky)
ledový salát
majonézu nebo tatarskou omáčku
další dle chuti (cibule, rajče, okurka, kečup,..)
Postup:
Maso umícháme se solí, pepřem a nadrobno nakrájenou cibulí osmahnutou na másle. Vytvarujeme placičky, které smažíme na oleji dozlatova. Housky opečeme nasucho na pánvi. Na obě poloviny housky dáme list hlávkového salátu , majonézu nebo tatarskou omáčku a doprostřed plátek masa.
Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka
Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb
Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK
obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com
© Když Vaří Babička, Hendys 2017