Jak stáhnout zvěřinu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Zvěřina je výborné maso a věřte, že vám bude chutnat o to víc, když si ho připravíte sami od úplného začátku. Přesně pro tyto případy natočil šéfkuchař Roman Paulus seriál o přípravě zvěřiny. Tentokrát je na řadě stahování masa. Zjistíte, jak stáhnout vysokou (tak lidé často označují jelena), ale i daňka, srnce nebo další zvěř. U stahování kance z kůže byste totiž postupovali obdobně. Nakonec vás překvapí, že stahování zvěře je poměrně snadná záležitost a kromě trochy cviku a ostrého nože vyžaduje jen dost trpělivosti s postupným odřezáváním šlach. Už jste někdy zvěřinu stahovali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-stahnout-zverinu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Jak stáhnout vysokou
0:25 Naříznutí kůže daňka a její postupné odřezávání
1:55 Dutina břišní
2:13 Stáhnutí kůže u ocasu
2:40 Stahování u plece
3:15 Krk
3:25 Závěr