Jak uvařit nejlepší bramboračku? Lahodný recept starý 100 let!

Bramborová polévka je nejlepší jídlo kterým můžete překvapit celou rodinu! Polévka z brambor vám v kuchyni nezabere moc času. Klasická bramboračka podle mého receptu, je více než 90 let stará. Základem polévky jsou brambory, zelenina a houby. Vyzkoušejte starý recept na bramborovou polévku od mé babičky! Obrovská výhoda tohoto receptu je, že se nepoužívá mouka. Přeji vám dobrou chuť, Brepta.

Seznam ingrediencí:

Mrkev 250 g
Celer 100 g
Petržel 90 g
Brambory 700 g
Cibule 2 ks
Česnek 5 stroužků
Máslo 80 g
Sůl a pepř
Kmín
Vývar 2,5 L
Mletý zázvor 1/2 lžičky
Libeček a Petrželka
Majoránka

► Breptovy mlýnky a nádobí ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

DŮLEŽITÉ! Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu!

► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích!
► Ohodnoťte video! Velice důležité pro doporučování videa ostatním!
► Napište komentář nebo alespoň smajlíka!
► Odebírejte kanál! ZDE: https://bit.ly/3A20q1x
► Klikněte na zvoneček Budete automaticky upozorněni na nová videa!

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty