Jak využít ledvinky v kuchyni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

S vnitřnostmi se v kuchyni pracuje výjimečně a šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, že je to vlastně docela škoda. Natočil video návod, ve kterém vám představí nejoblíbenější druhy ledvinek. Ty nejmenší jsou králičí, které se skvěle hodí do masových rolád. Následují vepřové ledviny, které jsou asi nejpoužívanější, ale když se s nimi nepracuje správně, mohou trochu nepříjemně zapáchat. Dozvíte se hned několik triků, jak ledviny očistit a jak ledviny naložit, aby byly co nejchutnější. A nakonec se podíváte i na to, jak pracovat s hovězími ledvinami, které jsou ze všech představovaných největší a mohou se používat například podobně jako játra. Jaké ledvinky máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-vyuzit-ledvinky-v-kuchyni

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Králičí ledvinky
1:08 Vepřové ledvinky
2:20 Hovězí ledviny
3:00 Závěr