Jak zpracovat brzlík - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte, co je to brzlík? A už jste s ním někdy vyzkoušeli vařit? ‍ Šéfkuchař Roman Paulus vám vysvětlí, kde ho najdeme a jak brzlík zpracovat v kuchyni. Dozvíte se, jak brzlík správně očistit i naložit v solném roztoku (a proč to je důležité). Kromě toho, že se skvěle hodí například do tlačenky nebo zabijačkového guláše, pochutnáte si na něm, i když ho jenom orestujete na másle a podáte s bramborovou kaší – jak to udělal Roman Paulus. Už jste někdy brzlík ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-zpracovat-brzlik

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Co je brzlík
0:37 Jak očistit brzlík
0:47 Naložení do slané vody
1:06 Vaření
1:25 Jak připravit brzlík
2:15 Opečení na pánvi
2:44 Servírování