Jak zpracovat bůček - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Víte o bůčku úplně všechno? Šéfkuchař Roman Paulus vás možná přesvědčí o opaku! Připravil video návod na všechny možné přípravy vepřového boku. Uvidíte, proč je dobré ho před krájením kůže zamrazit nebo jak ho správně naložit do soli, aby se jeho kůže krásně vypekla. Ukáže vám také, jak připravit bůčkovou roládu nebo výpečky. Nakonec zjistíte i, co je to konfitování a jak tímto způsobem bůček připravit. Jak ho máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-zpracovat-bucek

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:44 Bůček na pečení a jak nakrájet kůži
2:18 Příprava bůčku na roládu
3:30 Bůček na výpečky
4:09 Konfitování