Jarní závitky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Chuťovka na party, na setkání s přáteli nebo rychlý oběd, který zažene chuť na asijskou kuchyni – jarní závitky se hodí na každou z těchto příležitostí. Náplň můžete měnit dle vlastního uvážení nebo kombinovat omáčky, jimiž závitky ochucujete. V následujícím videu Kulinářské akademie Lidlu poznáte velice snadný recept na zeleninové jarní závitky. Roman Paulus je připraví od základu podle originálního receptu. Dozvíte se, jak nakrájet zeleninu, jak je naplnit a usmažit, aby byly křupavé, ale hlavně jaké použít koření a omáčky, aby chuť závitků byla opravdu asijská. Tak rychle k woku!
Viz trick Romana na jarní závitky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/jarni-zavitky

Suroviny
rostlinný olej
40 g rýžových nudlí (namočených ve vodě)
černý pepř
1,5 hrnku bílého zelí
1 hrnek nastrouhané mrkev
1 hrnek hráškových lusků
2 - 3 shitake houby
6 stonků koriandru
4 stroužky česneku
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíc ústřicové omáčky
½ lžičky škrobu rozmíchané v 1 lžíci vody
1 lžíce cukru
sezamový olej
1 balení těsta na jarní závitky
mouka s vodou na slepení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe