JEDEN ŘÍZEK VÁM STAČIT NEBUDE! VYZKOUŠEJTE VÍDEŇSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM ️

Řízky jsou u nás velice oblíbené a jak jsem slíbil, k řízkům se vrátíme! Podívejte se, jak si připravit pravý Vídeňský řízek s Vídeňským salátem ️ Na řízek budete potřebovat telecí maso, mouku, vejce, strouhanku a přepuštěné máslo. To je velice důležité, protože dává řízkům doslova luxusní chuť. Vídeňský řízek mi nejvíce chutná s Vídeňským bramborovým salátem. Tento sváteční Vídeňský řízek určitě vyzkoušejte, budete hvězdou v kuchyni a strávníci Vás budou milovat Smažený řízek pro Vás připravuje Petr Eliáš, šéfkuchař a majitel restaurace u Námořníka v rodišti Leoše Janáčka (Hukvaldy). Podívejte se na práci mistra z vyhlášené hospůdky a s praxí v kuchyni 35 let Přeji Vám dobrou chuť, Brepta.

►►► https://www.facebook.com/unamornikahukvaldy

(Wiener Schnitzel mit Kartoffelsalat ist einfach das königliche Essen)

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a udělejte si radost! Děkuji Vám!

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

►►► Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

Seznam použitých ingrediencí:

Salátové brambory 1kg
Hovězí vývar 300 ml
Sůl a pepř
Lžíce Cukru
Dvě lžíce - Hořčice
Dvě Červené cibule
Dvě lžíce - Vinný ocet
Dvě lžíce - Slunečnicový olej
Hrst - Jarní cibulka
Telecí kotleta
Máslo
Mouka, strouhanka, vejce

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Receptybezbrepty #Rizek #Telecimaso #Videnskyrizek

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!