Jelení ragú - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud milujete zvěřinu, tak byste měli rychle zbystřit. Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil skvělý recept na jelení ragú. Naučíte se, jak připravit univerzální zvěřinový základ z kořenové zeleniny (celeru a mrkve), slaniny a sušených brusinek i jak správně orestovat rajčatový protlak a maso na jelení guláš. V tomto ragú nechybí ani houby (hnědé žampiony), ale hlavně červené víno, které se k zvěřině skvěle hodí. Jako přílohu si můžete připravit buď opékané topinky s česnekem, anebo třeba restované brambory či domácí bramborou kaši. S čím si dáte ragú vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/jeleni-ragu

Suroviny:
-1 kg jeleního masa na guláš
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-150 g celeru
-2 mrkve
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-1 velká cibule
-4 bobkové listy Kania
-nové koření Kania
-4 stroužky česneku
-100 g slaniny Pikok
-1 hrst sušených brusinek Alesto
-1 lžíce rajčatového protlaku Freshona
-150 ml červeného suchého vína Bordeaux
-vývar nebo voda
-100 g hnědých žampionů
-čerstvá petrželová nať
-1 chléb
-2 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe