Kachní hody se zelím a lokšemi - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dozlatova vypečená kachna s křupavou kůžičkou, k tomu oblíbené červené zelí a bramborové lokše. Jak na domácí kachní hody vám prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak upéct kachní maso, recept na snadné červené zelí i nejlepší návod na tradiční slovenské lokše. Už si nelámejte hlavu s tím, co servírovat při slavnostním obědě. Postupujte podle našeho receptu a garantujeme, že si pochutnáte. Dobrou chuť.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kachni-hody-se-zelim-a-loksemi

Suroviny:
Kachna
- 2 kachní prsa
- 2 kachní stehna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 200 ml vody
- 1 jablko
Červené zelí
- 80 g sádla vypečeného z kachny
- 3 červené cibule
- 5 bobkových listů Kania
- 2 lžíce třtinového cukru Belbake
- 1 kg kyselého červeného zelí Freshona
- 500 ml vody
1 lžíce octa
Domácí lokše
- 500 g brambor
- 150 g hladké mouky Castello
- 1 lžíce sádla vypečeného z kachny

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe