Kachní játra s lokšemi, špenátem a hruškovým čatní - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi moderní pojetí tradiční kuchyně? Tento recept pak bude pro vás to pravé! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil vynikající restovaná kachní játra s tradičními slovenskými lokšemi. K tomu přidal mladý špenát a hlavně hruškové čatní (neboli chutney). Dozvíte se zejména spoustu triků na to, jak restovat játra i jak překvapivě snadno připravit čatní z hrušek (ty můžete zkusit vyměnit za jablka). Tato moderní variace na tradiční slovenskou kuchyni je něco, co bude z talířů rychle pryč, ale na co budete ještě dlouho vzpomínat. Co máte ze slovenské kuchyně nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kachni-jatra-s-loksemi-spenatem-a-hruskovym-catni

Suroviny:
Hruškové čatní:
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 šalotka
- 2 bobkové listy Kania
- 1 cm zázvoru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce třtinového cukru Belbake
- špetka mleté skořice Kania
- 3 menší hrušky
- 50 ml bílého suchého vína Soave
- 1 citron (šťáva)
Kachní játra:
- 500 g vykrmených kachních jater Řezníkova čerstvá porce
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 lžíce másla Pilos
- 1 hrst mladého špenátu
- 4 lokše

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe