Kachní prsa s bramborovo-celerovým pyré a višňovou omáčkou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Ke kachně se skvěle hodí sladké chutě ovoce. Všichni samozřejmě známe recept na kachnu na pomerančích, vyměňte pomeranče za višně a připravte si kachní prsa s višňovou omáčkou podle receptu Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na Kachní prsa s bramborovo-celerovým pyré a višňovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/kachni-prsa-s-bramborovo-celerovym-pyre-a-visnovou-omackou

Nákupní seznam
2 velké brambory
½ celeru
mořská sůl v mlýnku Kania
1 citron
2 lžíce másla Pilos
2 kachní prsa
černý pepř v mlýnku Kania
cca 100 g višní bez pecek v sladkém nálevu Freshona (+ cca 200 ml višňové šťávy)
1 malá červená cibule
1 lžička přírodního třtinového cukru Belbake
1 lžička bramborového škrobu Castello
čerstvá rukola (na ozdobu)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe