Kachní prsa se zkaramelizovanými třešněmi na víně - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete připravit jednoduchý, ale zato slavnostní a honosný oběd či večeři? Šéfkuchař Roman Paulus má recept přesně pro takové situace a naučí vás připravovat opečené kachní prso s kapustou a višněmi v červeném víně. Naučíte se, jak kachní prsa správně nařezat, abyste si mohli pochutnat na křupavé kůrčičce, i to, jak svařit karamel s červeným vínem, abyste mohli připravit základ na skvělou omáčku z třešní nebo višní. Nakonec použijte jako přílohu třeba bramborové šišky anebo restovanou kapustu (tu můžete vyměnit za růžičkovou kapustu nebo kadeřávek), jak to udělal Roman Paulus. ‍ Už se těšíte, až se do tohoto receptu pustíte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kachni-prsa-se-zkaramelizovanymi-tresnemi-na-vine

Suroviny:
- 4 kachní prsa bez kosti s kůží Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- snítku čerstvého rozmarýnu
- 50 g krupicového cukru Belbake
- 200 ml červeného vína Bordeaux
- 5 g bramborového škrobu Belbake
- 3 lžíce vody
- 1 lžička octa
- 200 g čerstvých vypeckovaných třešní
- 1 cibule
- 200 g kapusty

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe