Kapr na sladkokyselo s jasmínovou rýží - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Na Vánoce nesmí chybět kapr. Pro ty z vás, kteří zrovna nelpí na tradicích, připravil Roman Paulus recept na kapra na sladkokyselo s jasmínovou rýží.
Viz recept Romana na kapr na sladkokyselo s jasmínovou rýží a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/kapr-na-sladkokyselo-s-jasminovou-ryzi

Nákupní seznam
Kapr
600 g kapra
4 lžíce sójové omáčky Mikado
4 lžíce bramborového škrobu Castello
řepkový olej Promienna
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
Omáčka
300 ml ananasové šťávy Vitafit
60 g rajčatového protlaku Mikado
50 ml červeného vinného octa Acentino
1 lžíce nakrájené pálivé papričky
30 g zázvoru
4 stroužky česneku
1 lžíce bramborového škrobu Castello na zahuštění
100 ml vody
Zelenina
300 g barevných paprik (červená, žlutá, zelená)
1 mrkev
1 lahůdková cibulka
200 g jasmínové rýže Golden Sun

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe