Kapr v pivním těstíčku s celerovým salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Kapr v křupavém obalu s trochou piva. Připravte si ho spolu se salátem z celera a ořechů.
Viz recept Romana na kapr v křupavém obalu s trochou piva a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/kapr-v-pivnim-testicku-s-celerovym-salatem.

Nákupní seznam
800 g čerstvého kapra
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
4 stroužky česneku
180 g hladké mouky Castello
2 vejce
200 ml světlého ležáku Maestic 12 Argus
7 g kypřicího prášku do pečiva Castello
sůl s jódem Castello
čerstvý tymián
500 ml rostlinného oleje Promienna
400 g celeru
100 g řapíkatého celeru
1 jablko
50 g zakysané smetany Pilos (obsah tuku 18 %)
100 g majonézy Mikado
1 citrón
50 g vlašských ořechů Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe